Uitvaartcatering

Uitvaartcatering op locatie in Noord-Holland.

Elk overlijden brengt verdriet en gemis met zich mee. Een persoonlijk afscheid dat goed geregeld is, kan dan veel troost geven.  Na het overlijden van een dierbare moet er in korte tijd heel veel geregeld worden. Wij geven u en uw naasten graag een stukje rust door voor u de uitvaartcatering te verzorgen, zodat u zich op de belangrijke zaken kunt richten. Wij leveren onze cateringdiensten geheel naar uw wensen. Tijdens het samenkomen van u en uw naasten kunnen wij de lunch of het avondeten (zie onze rubriek: catering) verzorgen, maar onze uitvaartcatering richt zich vooral op de momenten voor, tijdens en na het afscheid van uw dierbare.

Wat u de gasten wilt aanbieden aan drinken en eten, hangt mede af van het moment van de ceremonie. ’s Morgens, ’s middags of ’s avonds?

Heeft u de condoleance thuis of elders? Doet u de condoleance gelijk na de kerkdienst en/of uitvaart? Heeft u na de ceremonie nog een samenkomen met uw naasten?

De uitvaartverzorger zal zelf zeker een aantal keuzes aanbieden. Bedenk dat het hapje en drankje ook medebepalend zijn hoe de gasten de ceremonie beleven. Wilt u luxe broodjes en/of sandwiches met wraps? zie onze rubrieken: belegde broodjes of sandwiches/wraps. ’s Middags kiest u waarschijnlijk liever uit onze cateringborrelhapjes. Zie onze rubriek: hapjes, tapas en fingerfood. Misschien wilt u voor of na de ceremonie bepaalde favoriete gerechten van de overledene serveren? Wernersbergen kan in samenspraak met u en uw uitvaartverzorger aan alle cateringswensen voldoen. Of dit nu bij u thuis is of op een andere locatie, zoals in een kerk of andere uitvaartgelegenheid.

 Koffie- en theearragementen:

  1. twee koppen koffie/thee en een plakje cake                   € 3,25 p/p
  2. twee koppen koffie/thee en luxe assortiment koeken       € 4,25 p/p
  3. twee koppen koffie/thee en gebak/taart naar keuze         € 5,50 p/p

Broodjesarrangementen:

  1. soep en twee zachte broodjes ham/kaas                         € 5,50 p/p
  2. soep en twee luxe belegde broodjes                               € 7,75 p/p
  3. twee kopjes koffie/thee met twee zachte broodjes           € 5,50 p/p                                               

Dit is een greep uit ons standaardassortiment.

Kijkt u voor andere voorbeelden bij onze rubriek: broodjesplateau en/of sandwiches/wraps

Heeft u uw keuze gemaakt of heeft u hele andere wensen, neem dan even telefonisch (tel: 06 12369063) of via het INFOBLAD contact met ons op.