Uitvaartcatering

Uitvaartcatering op locatie in Noord-Holland.


Wernersbergen maakt deel uit van een nieuwe generatie uitvaartcateraars, die het belangrijk vindt dat er minder afstandelijk met de dood wordt omgegaan dan in deze moderne tijd vaak het geval is.

Elk overlijden brengt verdriet en gemis met zich mee. Een persoonlijk afscheid dat goed geregeld is, kan dan veel troost geven.  Na het overlijden van een dierbare moet er in korte tijd heel veel geregeld worden. Wij geven u en uw naasten graag een stukje rust door voor u de uitvaartcatering te verzorgen, zodat u zich op de belangrijke zaken kunt richten. Wij leveren onze cateringdiensten geheel naar uw wensen. Tijdens het samenkomen van u en uw naasten kunnen wij de lunch of het avondeten (zie onze rubriek: catering) verzorgen, maar onze uitvaartcatering richt zich ook op de momenten voor, tijdens en na het afscheid van uw dierbare.

Is het niet fijn als de nabestaanden en gasten correct worden bediend van de nodige drankjes en versnaperingen? Onze betrokken, ervaren en integere medewerkers zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt, zonder dat ze zelf zichtbaar aanwezig zijn.

Wat u de gasten wilt aanbieden aan drinken en eten, hangt mede af van het moment van de ceremonie. ’s Morgens, ’s middags of ’s avonds?

Heeft u de condoleance thuis of elders? Doet u de condoleance gelijk na de kerkdienst en/of uitvaart? Heeft u na de ceremonie nog een samenkomen met uw naasten?

De uitvaartverzorger zal zelf zeker een aantal keuzes aanbieden. Bedenk dat het hapje en drankje ook medebepalend zijn hoe de gasten de ceremonie beleven. Wilt u luxe broodjes en/of sandwiches met wraps? zie onze rubrieken: belegde broodjes of sandwiches/wraps. ’s Middags kiest u waarschijnlijk liever uit onze cateringborrelhapjes. Zie onze rubriek: hapjes, tapas en fingerfood. Misschien wilt u voor of na de ceremonie bepaalde favoriete gerechten van de overledene serveren? Of wilt u met een goed glas wijn of zelfs champagne toosten op het leven dat we herdenken. Wernersbergen kan in samenspraak met u en uw uitvaartverzorger aan alle cateringswensen voldoen. Of dit nu bij u thuis is of op een andere locatie, zoals in een kerk of andere uitvaartgelegenheid.

Koffie- en theearragementen: vanaf € 3,25 p/p

  1. twee koppen koffie/thee en een plakje cake                     
  2. twee koppen koffie/thee en luxe assortiment koeken         
  3. twee koppen koffie/thee en gebak/taart naar keuze          

Broodjesarrangementen:vanaf € 5,50

  1. soep en twee zachte broodjes ham/kaas                         
  2. soep en twee luxe belegde broodjes                               
  3. twee kopjes koffie/thee met twee zachte broodjes                                                          

Dit is een greep uit ons standaardassortiment.

Kijkt u voor andere voorbeelden bij onze rubriek: broodjesplateau en/of sandwiches/wraps

Heeft u uw keuze gemaakt of heeft u hele andere wensen, neem dan even telefonisch (tel: 06 12369063) of via het INFOBLAD contact met ons op.