all-in receptie

Wilt u zelf niet in de keuken staan en ook totaal geen omkijken hebben naar de receptie. Of dit nu een receptie is voor een verjaardag, jubileum, bedrijfsreceptie of een openingsfeest. Wernersbergen kan voor u de gehele organisatie uit handen nemen incl. hapjes, drankjes, personeel en zelfs mobiele bar/spoelkeuken. Een goed verzorgd openingsfeest/receptie zorgt voor een perfecte eerste indruk. Wernersbergen helpt u graag met het organiseren van uw receptie. Een welkomstdrankje voor elke gast, heerlijke hapjes geserveerd door vakkundig personeel en voldoende drankjes voor iedereen. Ook aan de aankleding wordt gedacht en over de afwas hoeft u niet in te zitten; die doen we ook.

All-in receptie:

Tijdens de duur van uw receptie, te weten 3 a 4 uren, hoeft u niets meer te doen. Uw gasten krijgen niet alleen 4 x een hapjesplateau aangeboden, maar wij kennen ook geen limiet op het schenken van drinken. Alles wordt verzorgd. Indien u geinteresseerd bent verzoeken wij even contact op te nemen, zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

Heeft u statafels, parasols, extra stoelen o.i.d. nodig? Wernersbergen heeft alles in huis om uw feest te vervolmaken. Voor vragen en informatie: tel.: 06-12369063