all-in receptie

Wilt u zelf niet in de keuken staan en ook totaal geen omkijken hebben naar de receptie. Of dit nu een receptie is voor een verjaardag, jubileum, bedrijfsreceptie of een openingsfeest. Wernersbergen kan voor u de gehele organisatie uit handen nemen incl. hapjes, drankjes, personeel en zelfs mobiele bar/spoelkeuken. Vanaf 60 personen.

Een goed verzorgd openingsfeest/receptie zorgt voor een perfecte eerste indruk. Wernersbergen helpt jullie graag met het organiseren van jullie receptie. Een welkomstdrankje voor elke gast, heerlijke hapjes geserveerd door vakkundig personeel en voldoende drankjes voor iedereen. Ook aan de aankleding wordt gedacht en over de afwas hoef je niet in te zitten; die doen we ook.

All-in receptie:

Tijdens de duur van uw receptie, te weten 3 a 4 uren, hoeft u niets meer te doen. Uw gasten krijgen niet alleen 4 x een hapjesplateau aangeboden, maar wij kennen ook geen limiet op het schenken van drinken. Alles wordt verzorgd. De prijs zal u verbazen: slechts € 23,95 p/p (excl. BTW). Vanaf 60 personen.

Heeft u statafels, parasols, extra stoelen o.i.d. nodig? Wernersbergen heeft alles in huis om uw feest te vervolmaken. Voor vragen en informatie: tel.: 06-12369063